Vocht kan veel schade veroorzaken. Reken af met vocht en schimmels door middel van vochtwering. Wij kijken naar de beste oplossing.

over-ons-kettenburg

Staat uw kelder vol met water, hangt er een muffe lucht of zijn uw binnenmuren vochtig? Vocht kan veel schade veroorzaken, zowel voor de gezondheid als de staat van het pand zelf.

Vochtwering werkzaamheden

WhatsApp Image 2022 10 27 at 3.42.59 PM
 • Opsporen van het vochtprobleem

 • Injecteren van muren en vloeren

 • Stukadoren met waterdichte mortel

 • Storten van waterdichte vloeren

 • Gevels impregneren

Er zijn veel verschillende methoden om vocht te weren. Kettenburg biedt vochtwering aan op maat en kijkt naar de beste oplossing voor uw pand. Vochtwering aan de buitenzijde wordt gerealiseerd door het reinigen van de gevel, het uitvoeren van reparaties en het injecteren van de gevel. Bij last van vochtige binnenmuren en lekkages worden deze grondig gereinigd, geïnjecteerd en als nodig gedicht met een waterdichte stuclaag. Door middel van vochtwering rekent Kettenburg af met vocht en schimmels, zodat uw pand veilig blijft.

Staat uw dienst er niet tussen vraag naar de mogelijkheden.

Contact ons

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Ontzorgd uw bedrijf

De beste service en onderhoud

Op Kettenburg Total Care kunt u rekenen

Andere diensten

 • Met de juiste service en onderhoud blijft uw pand in goede conditie. Een hoge kwaliteit van serviceverlening staat hierbij voorop. Kettenburg Total Care biedt

  Lees meer
 • Een ontruiming gaat verder dan alleen het ontruimen van spullen. Kettenburg levert uw kantoorpand of woning bezemschoon op. Hulp nodig bij de ontruiming van

  Lees meer

Direct een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op

Afspraak maken