Vloeronderhoud houdt uw vloer mooi en verlengt de levensduur van uw vloer. Kettenburg verzorgt vloeronderhoud voor alle soorten vloeren, zodat uw vloer nog jaren mee kan.

57f7c6f4 17fb 4b40 8e7e 2ae86c8697f1

Voor kleine vloeronderhout óf grote vloeronderhout bent u bij Kettenburg Total Care aan het juiste adres. Goed vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloer nog jarenlang mee gaat. De vloeren in uw pand hebben veel te verduren. Door dagelijks vuil, zonlicht en vocht ligt slijtage op de loer.

Vloerwerkzaamheden

image00189 scaled
 • Tapijt reiniging

 • Tegelvloeren schrobben

 • Linoleum vloer strippen

 • Linoleum vloer in de was zetten

 • Trappen reinigen

Regelmatig vloeronderhoud is dan ook geen overbodige luxe. Vloeronderhoud houdt uw vloer mooi en verlengt de levensduur van uw vloer. Kettenburg verzorgt vloeronderhoud voor alle soorten vloeren, door middel van het reinigen van vloeren en vloerbedekking en het strippen en coaten van linoleum vloeren. Wij werken tijdens het vloeronderhoud alleen met de beste technieken en materialen, zodat u nog lang van uw vloer kan genieten.

Staat uw dienst er niet tussen vraag naar de mogelijkheden.

Contact ons

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Ontzorgd uw bedrijf

De beste service en onderhoud

Op Kettenburg Total Care kunt u rekenen

Andere diensten

 • Speel uw werknemers vrij van logistieke taken, en laat deze huismeesterdiensten uitvoeren door Kettenburg. Kunt u op de werkvloer wat extra handen gebruiken? Met

  Lees meer
 • Slagregens, vorst en vuil zijn grote boosdoeners voor uw gevel. Uw gevel specialistisch laten reinigen is geen overbodige luxe. Neem contact op voor een specialistische reiniging op maat.

  Lees meer

Direct een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op

Afspraak maken